Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Helpdesk moderne talen specifiek gedeelte van de studierichting Taal en Communicatie en de studierichting Moderne talen

Inhoud

In dit vragenuurtje willen we graag horen hoe het lesgeven in het specifiek gedeelte verloopt en met welke noden en vragen je zit. Met deze input gaan we dan aan de slag tijdens de netwerksessies die we voor jullie in petto hebben. 

Deelnemen is gratis. Je schrijft in zodat wij de organisatie in de beste banen kunnen leiden. Met die bedoeling vragen wij jullie ook jullie vraag bij inschrijving op te geven

Deze live helpdesk is meteen ook een digitaal interactief contactmoment. Je ontmoet er collega's moderne talen uit andere scholen en je hoort wat bij hen leeft. Het kan de start zijn van een samenwerking, bv om materialen te ontwikkelen, uit te wisselen...

Wat mag je verwachten? We verzamelen vooraf jullie vragen. Tijdens de helpdesk is er ruimte voor gesprek en uitwisseling over deze vooraf verzamelde vragen. Dit is dus aanvullend bij het ondersteuningsaanbod voor de nieuwe eindtermen. We voorzien geen presentatie en evenmin een herhaling van de informatie uit de implementatiesessies.

Doelstellingen

Laagdrempelig reflecteren over het realiseren van de doelen

Voor wie

Leerkrachten secundair onderwijs 

Lesgevers

Tine Florival

Tine Florival is pedagogisch begeleider secundair onderwijs bij PBD-GO!. Ze staat in voor de vakken Frans en Spaans.

Kathleen Leemans

Kathleen Leemans is pedagogisch begeleider secundair onderwijs bij de PBD-GO!. Ze staat in voor de vakken Nederlands en is gespecialiseerd in leesbevordering en bezieler van #boekboxen.

Ann Sofie Viaene