Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Heb je vragen over sleutelcompetentie 7 (Burgerschap) en sleutelcompetentie 8 (Historisch bewustzijn) in samenhang? Kom dan naar de helpdesk!

Inhoud

De helpdesk is een gratis digitaal contactmoment. Het is een uitgelezen kans om er jouw vragen over het realiseren van de doelen voor te leggen.

Dit schooljaar worden de volgende helpdeskmomenten georganiseerd:

donderdag 7 oktober 17 – 18.30 u.

woensdag 12 januari van 18.30 – 20.00 u.

maandag 28 maart van 19.00 – 20.30 u.

Het kiezen van jouw tijdslot en het inbrengen van jouw vra(a)g(en) voor het eerstvolgende helpdeskmoment gebeurt via de inschrijvingsknop.
Er wordt geen attest uitgereikt.

Doelstellingen

Laagdrempelig reflecteren over het realiseren van de doelen

Werkvormen

De begeleider(s) beantwoord(t/en) jouw vooraf ingediende vragen in een online gepersonaliseerd contactmoment. De volledige vakgroep van de school is welkom. Veel gestelde vragen worden opgenomen in de materialenbank en op de virtuele ruimte.

Voor wie

Leraren die de SC 8 realiseren en leraren die de SC 7 en 8 in samenhang realiseren, voor alle graden, voor alle finaliteiten

Lesgevers

Gwen Steenkiste

Gwen Steenkiste is pedagogisch begeleider secundair onderwijs bij de PBD-GO!. Ze staat in voor klassieke talen en historisch bewustzijn/ geschiedenis.

Imke Deleu

Imke Deleu is pedagogisch begeleider secundair onderwijs Gedrags- en Cultuurwetenschappen en Actief Burgerschap bij de PBD van het GO!.