Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Actief aan de slag met de resultaten van de Ruward test

Inleiding in de Arbeidskunde.

Inhoud

Werd er van je leerlingen een Ruward test afgenomen en wil je graag met deze testgegevens aan de slag?  Dan is deze tweedaagse cursus iets voor jou!

Je maakt kennis met verschillende aspecten en instrumenten die binnen het vakgebied arbeidskunde aan bod komen en specifiek de ins en outs van de Ruward test en krijgt tools om met de resultaten aan het werk te gaan in de klaspraktijk.


Je leert de MTM-1 kennen en de begrippen rond basishandvaardigheden worden uitgediept. Eén en ander wordt in perspectief van de Ruward-test geplaatst. Tevens wordt aandacht besteed aan het begrip werkplekoptimalisering/ werkplekinrichting.

Hoe je een taak/opdracht kan analyseren komt uiteraard ook ruim aan bod. Daarnaast  maak je kennis met het Ruward-1 testsyteem en komt de vraag aan bod "nu heb ik een testuitslag en wat doe ik er dan mee"? Er wordt aandacht besteed aan de versnelde analyse en dit wordt u eigen gemaakt. De vraag: "kan de testuitslag mede bepalend worden voor een beroepskeuze " mag uiteraard niet ontbreken.


Doelstellingen

  • Je krijgt Inzicht in arbeidkundige vaardigheden zoals de industrie of toekomstige werkplek dit verwacht
  • Je hebt inzicht in wat de Ruward-test meet
  • Je kan de testuitslag omzetten in handelen.

Voor wie

BuSO

  • Leerkrachten    
  • paramedici
  • ondersteuners
  • ook voor regulier secundair onderwijs

Extra informatie

Jan Oosting stond aan de wieg van een aantal nieuwe ontwikkelingen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de arbeidskunde en een ruime internationale ervaring, weet hij jullie als geen ander wegwijs te maken in de mogelijkheden van onze jongeren.

Deze cursus is erg intensief en daarom beperkt tot 12 deelnemers