Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Leerplanimplementatie 2e graad dubbele- en arbeidsmarktgerichte finaliteit: Bakkerijtechnieken en Bakkerij verdieping doelen

Inhoud

In deze sessies duiken we dieper in de leerplandoelen van het specifieke gedeelte van de 2de graad Bakkerijtechnieken en de 2de graad Bakkerij. We staan stil bij de samenhang van de doelen en de wijze waarop we de doelen met een transversaal karakter aanpakken.

Expliciete aandacht besteden we aan de evaluatie van de doelen. Daarbij leggen we de focus op het ontwikkelingsgericht evalueren. We bespreken hoe we feedup, feedback en feedforward kunnen integreren in onze lessen en hoe dit past binnen 'gepersonaliseerd samen leren'. Daarbij hebben we ook aandacht voor de mogelijkheden die de digitalisering ons hier biedt. Maar ook hoe de beoordelingscriteria vervat zitten in de formulering van het leerplandoel behandelen we tijdens deze sessie.

Doelstellingen

Na deze sessie:

  • heb je voldoende inzicht in de samenhang tussen de doelen
  • kun je de doelen met een tranversaal karakter een plaats geven binnen je lessen
  • kun je de doelen en hun beoordelingscriteria expliciteren
  • kun je de drie vormen van feed (feedup, feedback, feedforward) op een adequate wijze inzetten

Voor wie

Secundair onderwijs:

  • leraren 2e graad Bakkerijtechnieken en Bakkerij

Lesgevers

Wim Hanssen

Wim Hanssen is pedagogisch begeleider secundair onderwijs bij de PBD-GO!. Hij staat in voor de vakken van het studiegebied voeding (restaurant/keuken, slagerij, bakkerij en hotel) en van het studiegebied personenzorg (huishoudkunde, opvoedkunde, voeding en verzorging) voor scholengroep 1-16. 

Hoe inschrijven?

B22_IS_S3_2BBV01 - Leerplanimplementatie 2e graad dubbele- en arbeidsmarktgerichte finaliteit: Bakkerijtechnieken en Bakkerij verdieping doelen

vrijdag 17 september 2021 van 9:00 uur tot 12:00 uur

Webinar

woensdag 13 oktober 2021 van 9:00 uur tot 12:00 uur

Webinar

0

B22_IS_S3_2BBV02 - Leerplanimplementatie 2e graad dubbele- en arbeidsmarktgerichte finaliteit: Bakkerijtechnieken en Bakkerij verdieping doelen

vrijdag 18 maart 2022 van 9:00 uur tot 16:00 uur

Webinar

0