Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Rode Neuzen Dag

​Dit jaar zamelt Rode Neuzen Dag geld in voor schoolprojecten die inzetten op het welbevinden van leerlingen. Door leerlingen meer ruimte te geven op school en in te zetten op hun mentale, sociale en fysieke weerbaarheid kan je school hieraan werken.

Het GO! ondersteunt Rode Neuzen Dag want vanuit ons pedagogisch project vinden we het heel belangrijk dat leerlingen zich goed voelen op school en dat onze scholen daar voldoende aandacht aan besteden. Wanneer kinderen en jongeren die zich goed voelen op school, komen ze ook veel meer tot leren.

 Rode neuzen.jpg

Hoe kan jouw school een Rode Neuzen School worden? Dat kan nog steeds en is heel eenvoudig. Je dient via de website een project in dat bijdraagt tot het weerbaarder maken van je leerlingen. Concreet kan dat bijvoorbeeld een stiltecaravan, schoolradio, babbelbox of een ander leuk project zijn. Inspiratie voor een project vind je hier. Zowel basis-, secundair als buitengewone scholen kunnen een project indienen.

Nadat je je project hebt ingediend, bedenk je met je school een actie om geld in te zamelen. Het bedrag dat je als Rode Neuzen School inzamelt gaat naar het Rode Neuzen Fonds. Het eindbedrag wordt verdeeld over alle geregistreerde projecten. Bekijk op de website welke stappen je moet volgen om een Rode Neuzen School te worden.

Doe je mee? Laat het ons dan zeker weten.

De Rode Neuzen Dag wordt voor de vierde keer georganiseerd door VTM, Qmusic en Belfius.

Meer info? www.rodeneuzendag.be