Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Nieuws gezondheid

​Nieuws GO! gezondheid

Via de wekelijkse GO! nieuwsbrief voor professionals blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes uit het GO!, waaronder ook deze van gezondheid. Schrijf je dus zeker in!

De nieuwsberichten uit de wekelijkse nieuwsbrief worden gebundeld in de 'nieuwsbrief gezondheid'. Deze verschijnt ongeveer 3 keer per jaar. De nieuwsbrief bundelt recente materialen, inzichten en nieuwtjes van de partners van het GO! gezondheidsbeleid. Wil je deze ook graag in ja maibox? Via gezondheid@g-o.be kan je je hierop inschrijven.

Het nieuws wordt ook per thema gebundeld op de themapagina op deze website.

 

Nieuws

19/4/2019

Ga voor een ‘Gezonde school’ !

Organiseert je school al eens een gezond ontbijt of bewegingstussendoortje? Top! Waarom maak je van die losse acties geen samenhangend gezondheidsbeleid, als onderdeel van het beleid op leerlingenbegeleiding?
19/4/2019

EU Health Award

De Europese Unie voorziet een beloning van 100.000 euro voor scholen die zich op een creatieve en innovatieve manier inzetten voor preventie en aanpak van obesitas onder kinderen tussen 3 en 18 jaar. Deadline: 13 mei!
1/4/2019

Herinnering deelname indicatorenbevraging van Gezond Leven

Deze vragenlijst helpt Gezond Leven om de Vlaamse gezondheidsdoelstellingen te monitoren. Neem ook deel aan de indicatorenbevraging van Gezond Leven, denk mee voor je school en wie weet win je een Standaardboekenbon.
1/4/2019

Gratis materiaal voedings- en bewegingsdriehoek

Ontdek de promotiematerialen van de voedings- en bewegingsdriehoek. Je kan deze als school volledig gratis bestellen!
27/3/2019

Regionale infosessie gezonde school

Kriebelt het om gezondheid een ‘structurele’ plek te geven op school, aansluitend bij de eindtermen en deel van het beleid rond leerlingenbegeleiding? Het Vlaams Instituut Gezond Leven en de Logo’s organiseren in 2019 lokale infosessies Gezonde School.