Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Op welke manier kan ik solliciteren voor een job in het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap?

« Terug naar het overzicht

Elke school en instelling van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap maakt deel uit van een scholengroep. In totaal zijn er 26 scholengroepen, verspreid over heel Vlaanderen. Elke scholengroep is zelf bevoegd voor personeelsaangelegenheden en bepaalt dus ook hoe je moet kandideren voor een tijdelijke aanstelling. Een kandidatuur geldt steeds voor alle scholen en instellingen die deel uitmaken van de scholengroep. Je kan kandideren voor meerdere scholengroepen.

Alle scholengroepen hebben geopteerd voor eenzelfde procedure. Als je in aanmerking wil komen voor een tijdelijke aanstelling, moet je elektronisch kandideren via de website. Om je privacy te garanderen, moet je je aanmelden met je elektronische identiteitskaart, met It's me of met je federaal burgertoken. Indien je geen toegang hebt tot internet of geen kaartlezer hebt, kan je terecht in de scholen of centra van het GO! waar je voor het kandideren gebruik kan maken van een computer met internetaansluiting (en een kaartlezer).

Om elektronisch te kandideren voor een tijdelijke aanstelling surf je naar de website van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap (www.go-jobs.be).

 Daar vind je de internettoepassing om elektronisch te kandideren. Verdere instructies verschijnen op het scherm (o.a. een gebruikershandleiding).