Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Hoe kan ik als infrastructuurverantwoordelijke van de SGR de roepnaam of eigenschappen van lokalen, gebouwen, domeinen aanpassen in het GO! FMIS? (nieuw 2022)

« Terug naar het overzicht

Start de Desktop applicatie binnen de FMIS Citrix serveromgeving:

3311.png

Ga in de 'Navigator' op de locatie staan waar je wijzigingen wilt in aanbrengen.

Klik rechts en selecteer in het menu voor 'Eigenschappen':

3312.png


Vervolgens zal het detailscherm openen van dit object:

3313.png

Standaard opent het tabblad 'Algemeen' zich, hier vinden we het veld 'Beschrijving' terug, dit is het veld waar we de roepnaam van het object zullen invullen, in dit voorbeeld is het object een lokaal.

3314.png

Voor een lokaal is er het veld 'Lokaalcategorie' wat eventueel kan worden aangepast aan de huidige situatie, we klikken op het vierkantje rechts in dit veld om een selectiekeuzelijst te verkrijgen, we wissen de huidige geselecteerde waarde en drukken op enter om de volledige keuzelijst te verkrijgen:

3315.png

We selecteren de correcte waarde uit deze lijst en bevestigen met de knop 'OK' onderaan (we kunnen in deze lijst ook gaan sorteren of filteren via de hoofdingen van de tabel). Vervolgens slaan we de aangepaste waarde op in het lokaal object via het groene vinkje in het menulint rechts op het scherm.

Binnen het tabblad 'Details' vinden we nog bijkomende gegevens terug per object. Dit zijn meer specifieke gegevens die per object afzonderlijk zijn bepaald. De overige tabbladen bevatten bijkomende informatie die beperkt interessant kan zijn.