Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Toelichting nauw betrokkenen

PREVENTIEADVISEUR

Contacteer de preventieadviseur van uw scholengroep. Indien deze niet onmiddellijk bereikbaar is, contacteer het secretariaat van de preventiedienst: 02 790 96 69.
Contacteer de preventieadviseur arbeidsgeneesheer indien ook een leerkracht ziek is. De preventieadviseur contacteert de keukendienst of cateraar om de oorzaak uit te zoeken en de getuigenschotels gedurende 5 dagen in de koeling te bewaren.
De preventieadviseur verwittigt de preventieadviseur coördinator, Guy Linten (0478 91 65 94) en de centrale communicatiedienst (02 790 93 06).
 

SCHOLENGROEP

De directie ligt de scholengroep in. De scholengroep verwittigt de andere scholen in de scholengroep: indien urgent (wegens dezelfde maaltijd) op de snelst mogelijke manier.
 

ONTHAAL

Brief het onthaal/de mensen die (telefonisch) in contact komen met de pers, met ouders van leerlingen of met andere partijen, over wat ze moeten doen met vragen en met personen die naar de onderwijsinstelling komen, aan de hand van de eerste kernboodschap. Brief hen bij voorkeur schriftelijk.
Gebruik: Briefing onthaal
 

OUDERS

Neem telefonisch contact op met de ouders van de zieke kinderen.
Gebruik: Briefing ouders
 
Stel een brief op voor de ouders van alle leerlingen van de onderwijsinstelling en laat deze verdelen door de klastitularissen. Je kan hen de brief meegeven tijdens het georganiseerde infomoment of later laten ronddragen door een secretariaatsmedewerker.
Gebruik: Kernboodschappen, Modelbrief ouders

Organiseer (indien nodig) een infomoment voor de opgevangen ouders/ouders die bellen.
 

LEERKRACHTEN

Verspreid een interne nota voor alle leerkrachten (e-mail, ad valvas, Smartschool).
Gebruik: Kernboodschappen, Modeldocument interne nota
 
Organiseer een infomoment voor alle leerkrachten. Brief hen, bv. tijdens de pauze, hoe te communiceren met hun leerlingen. Leerkrachten informeren alle leerlingen en verdelen de brief voor de ouders.
Gebruik: Kernboodschappen