Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Corona

<<< Update 14 augustus - start schooljaar in pandemiecode geel >>>

Na overleg werd beslist om het volledige onderwijs (gewoon en buitengewoon kleuter-, lager, voltijds en deeltijds secundair, hoger, volwassenen- en deeltijds kunstonderwijs) te laten starten in pandemieniveau geel met grote waakzaamheid. Hiervoor werden enkele aanpassingen doorgevoerd in niveau geel en oranje.

Lees hier het volledige bericht van Onderwijs Vlaanderen van 14 augustus - start schooljaar in pandemiecode geel

De meest actuele richtlijnen en verduidelijkingen voor onderwijspersoneel vind je op de website van het departement Onderwijs en Vorming: https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/nl/coronavirus.  Hou hun nieuwsbrief en socialemediakanalen in de gaten.

Ondersteuning voor onze GO! professionals

Ook bij het GO! doen we al het nodige om de juiste informatie en ontwikkeld materiaal te bezorgen aan onze professionals. 

In de rubriek 'Draaiboeken' plaatsen we alle draaiboeken, adviezen en richtlijnen van niet-pedagogische aard. Preventie en veiligheid krijgen hierin vanzelfsprekend een centrale plaats.

In de rubriek Pedagogische ondersteuning vind je het pedagogisch ondersteuningsaanbod. Deze rubriek wordt ontwikkeld door de pedagogische begeleidingsdienst van het GO!.

In de rubriek Veelgestelde vragen vind je de antwoorden op alle vragen die we ontvingen van GO! personeelsleden. Abonneer je op onze GO! nieuwsbrief en volg het GO! op Facebook, Twitter en Instagram om geen verdere informatie mis te lopen in deze crisistijd.

Nieuws