Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Sociale media

Als school of instelling kan je niet langer afwezig zijn op sociale media. Sociale netwerksites en -platformen zijn voor professionele organisaties niet meer weg te denken om je doelgroep(en) te bereiken, aan je profilering te werken en in dialoog te gaan met hen. 

Waarom het loont om goed in te zetten op sociale media maar ook wat de valkuilen zijn die je kan tegenkomen lees je in deze rubrieken.

Sociale media op school

Een praktisch boek voor wie sociale media veilig en met kans op succes wil inzetten als middel voor communicatie en ook voor pedagogische en didactische doelen. 

Sociale media op school.PNGHet GO! wil met dit boek het gebruik van sociale media stimuleren en ondersteunen. Aan de hand van concrete tips, checklists en stappenplannen wordt aangetoond hoe je veilig en met kans op succes sociale media kunt inzetten, niet enkel in de externe communicatie van de school, voor pr en rekrutering van personeel en leerlingen, maar ook in de klaspraktijk, als leermiddel, om pedagogische of didactische doelen te bereiken.

Editie 2013

Auteurs: Kevin De Ridder, Hélène De Keyser, Jaques Verleijen

Hier bestellen


Jouw contactpersoon

Communicatie en kennisdeling

Netbrede ondersteuning en ontwikkeling

Willebroekkaai 36, 1000 Brussel