Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

GO! navigator

In het kader van de modernisering van het secundair onderwijs ontwikkelt de PBD-GO! samen met Smartschool een nieuwe ondersteuningstool: de GO! Navigator. 

Er komen nieuwe eindtermen aan, de autonomie van de school wordt meer benadrukt en voor het realiseren van het curriculum zullen leerkrachten meer afspraken moeten maken met elkaar… Precies om dit te ondersteunen is de GO! Navigator ontwikkeld. In dit filmpje wordt uit de doeken gedaan wat de GO! Navigator is en wat je er van kan verwachten.

 


In de GO! Navigator kan je ondersteunende informatie vinden per leerplandoel. Je vindt er pedagogisch-didactische wenken, toelichtingen, uitdagende en haalbare doelen, tips voor differentiatie en evaluatie, referentiekaders en visieteksten.

In de GO! Navigator kan de school ook een eigen set van labels beheren en koppelen aan een leerplandoel. Daarnaast kan de school ook leerkrachten koppelen aan een leerplandoel. Op deze manier kan de school aangeven in welk vak, project, jaar, trimester … dit leerplandoel aan bod komt en wie dit voor zijn rekening neemt. Als leerkracht zie je zo in één oogopslag met welke leerplandoelen je dient te werken, welke richting de school uit wilt gaan met het leerplan en welke de achterliggende richtlijnen zijn van het GO!.

Vanaf maandag 27/5/19 hebben alle scholen toegang tot deze module. Contacteer je smartschool beheerder voor meer informatie of als je niet meteen toegang hebt. 


Feedback? Reacties? Toegang? 

De inhoud van de GO! Navigator zal steeds verder verfijnd en aangepast worden. Mede door jullie feedback kunnen we de inhoud dus scherper stellen. Stuur een bericht naar navigator@g-o.be, contacteer je spoc of vertel het aan je begeleider. We hopen alvast dat we met de GO! Navigator een ondersteuningstool kunnen bieden die jullie helpt om de uitdaging van de modernisering aan te gaan!