Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

30 jaar! GO! - een feestjaar om van te smullen

Het nieuwe schooljaar is een feestjaar voor ons net. Het GO! bestaat 30 jaar - een uitgelezen moment om te laten zien waar wij voor staan.

Bekijk deze video en ontdek ons feestlogo. 

 


Wil jij het feestlogo ook  op jouw website of in jouw outlookhandtekening plaatsen en zo ons feestjaar extra in de kijker zetten? Hier kan je deze terug vinden.

We hebben heel wat in petto, ook jij kan mee feesten. Hoe groter de deelname, hoe groter onze publieke zichtbaarheid.

Meer weten?

Meer weten?

3 april: Dag van de Actieve Burger

Actief burgerschap is voor ons geen loos begrip. Elke GO! school organiseert vandaag al acties waarmee ze een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. 

Voor onze 30e verjaardag willen we de krachten bundelen. Door met zo veel mogelijk scholen op eenzelfde dag iets betekenisvols te doen voor de samenleving claimen wij 3 april 2019 als onze nationale 'Dag van de Actieve Burger'.

Doe mee en registreer je actie!


3 mei: het GO! festival

30 jaar GO! festival wegens succes uitgebreid

De tickets voor het festival '30 jaar GO!' op 3 mei in Antwerpen vlogen sneller de deur uit dan verwacht. In een mum van tijd was onze weide volzet en moesten we scholen die niet meer konden inschrijven teleurstellen.

Daarvoor is nu een oplossing: de locatie werd gewijzigd en zo konden we de capaciteit maar liefst verdubbelen! Ook het feestprogramma werd aangepast, helemaal op maat van de leerlingen. 

Schrijf nu in!
Laten we er samen een feestelijk jaar van maken!