GO! for Life

​Net zoals vorige jaren zet het GO! opnieuw mee zijn schouders onder de warme initiatieven van Music for Life. Doe jij  ook mee met jouw school?

Met zoveel mogelijk scholen en scholengroepen willen we originele acties bedenken onder de noemer van GO! for Life en geld inzamelen voor het goede doel. Vanuit ons pedagogisch project tonen we ook dit jaar ons engagement en actief burgerschap.

GOforlife.jpg

Kies een goed doel

logo SZR.pngDit jaar werd School zonder Racisme als gezamenlijk goed doel geselecteerd. School zonder Racisme vormt jongeren tot wereldburger, met een open vizier. Met workshops en schoolbegeleidingen helpen ze jongeren om positief om te gaan met diversiteit en mondig en weerbaar in de wereld te staan.
School zonder Racisme heeft een aanbod waar twintig secundaire GO! scholen gratis kunnen op intekenen in het kader van ‘GO! for life’. Lees hierover later meer.

Bepaal een actie

Ook dit jaar kun je opnieuw zelf acties bedenken maar we bieden ook kleurrijke sets van 4 armbandjes aan om op school te verkopen ten voordele van het goede doel. Die kun je vanaf nu (per vijftig sets) bestellen bij Sandra Van Maurik, onze huisstijlbegeleidster via gohuisstijl@gmail.com.

Registreer je actie

Registreer je actie op https://dewarmsteweek.stubru.be/ en selecteer als goed doel School Zonder Racisme. Kies je voor een ander goed doel? Dat kan. Ook dan registreer je je actie op de website van Music for Life. Gebruik in je schoolnaam zeker ‘GO!’, dan kunnen wij alle acties makkelijk samenbrengen.

Nieuw! Dit jaar is er ook Radio GO! tijdens De Warmste Week, onze eigen hartverwarmende streaming-radio voor één dag. Wordt jouw actie de topper in ons eigen GO! radioprogramma?


Doe dan zeker mee!
Samen maken we er een warm najaar van!

Gebruik #GOforlife18 als je iets deelt op sociale media.

Meer info:

Griet Wauters, GO! for Life
forlife@g-o.be