Schoolreglement: Nieuwe modellen beschikbaar

Meld je aan voor de workshop digitaal schoolreglement!

Vanaf 8 februari zijn de nieuwe modellen school(centrum)(internaat)reglement 2018-2019 beschikbaar. Zowel voor BaO, BuBaO, SO, BuSO, DBSO, VO en de internaten. Je vindt ze via deze link (Gebruik als browser best Google Chrome of Mozilla Firefox).

Denk eraan dat ook de vorige modellen 2017-2018 nog beschikbaar blijven. Hanteer dus het juiste model.

Workshops

Workshops, bij voorkeur voor de scholengroepbeheerders, worden georganiseerd op 15 en 20 maart 2018 van 9.30 tot 11.30 uur.

Meld je aan per mail: schoolreglement@g-o.be.

Gebruikershandleidingen loodsen je doorheen de tool. Er is zowel een gebruikershandleiding voor de beheerder op scholengroepniveau als een handleiding voor de lokale beheerder. Bewerk je de modellen op scholengroepniveau, vraag beheerdersrechten aan per mail: schoolreglement@g-o.be.

Lokale beheerder

Nog even geduld gevraagd aan de lokale beheerders. Een lokale beheerder (directeur of medewerker) heeft slechts toegang tot de tool nadat de scholengroepbeheerder de modellen heeft aangepast op maat van de scholengroep of scholengemeenschap, gepubliceerd heeft en nadat hij de lokale beheerder rechten heeft toegekend in de tool en gekoppeld heeft aan de juiste school en het overeenkomende model schoolreglement.

Ga na of je als directeur of medewerker over inloggevens beschikt (gebruikersnaam en paswoord zijn identiek aan deze om in te loggen op GO! mail, CODA, EPOS, INGE, …).

Paswoord vergeten?

Laat het resetten! Stuur een mail naar helpdesk@g-o.be met vermelding van ‘reset paswoord digitaal schoolreglement’ en vermeld ook je naam, gebruikersnaam, functie, school en scholengroep. Inloggegevens voor nieuwe directeurs kunnen aangevraagd worden op hetzelfde e-mailadres via de scholengroepbeheerder. Vermeld hierbij: ‘aanvraag inloggegevens digitaal schoolreglement’ en verder ook naam, functie, school en scholengroep.

Contact en info: schoolreglement@g-o.be.