Unit 4 CODA Financials

Ben jij die nieuwe financieel medewerker op de scholengroep? Dan ben je nu waarschijnlijk druk bezig met het verkennen van CODA. De GO! helpdesk voor CODA staat altijd voor je klaar maar wil je ook in een driedaagse vorming mee op pad nemen.

​Beginnende financieel medewerkers worden wegwijs gemaakt in het web-based boekhoudprogramma CODA. Leen Gorissen, als aanspreekpunt van de GO! Helpdesk CODA werkt dagelijk met CODA en zal jullie de kneepjes van het vak leren. Zij kent als geen andere de struikelblokken en de aandachtspunten binnen het pakket, bovendien zijn haar economische en didactische opleidingen hierbij een mooie aanvulling.

Tijdens deze 3 dagen durende nascholing zal gedemonstreerd worden hoe aankoopprocessen (van bestelling tot indiening factuur) en verkoopprocessen ingevoerd worden in CODA. Ook andere aspecten, zoals het aanmaken van een betalingsbatch of aanmaningen en het beheren van activa komen aan bod. Verder zal ook dieper ingegaan worden op de rapportering van financiële gegevens in CODA.

Om interactief te kunnen werken zijn de plaatsen beperkt dus schrijf snel in via deze link.

Praktisch:

vorming "Unit 4 CODA financials"
6, 12 en 17 oktober 2017 van 9.15u tot 16u in het Huis van het GO!
lesgever: Leen Gorissen, GO! helpdesk CODA