Jouw ervaringen rond relationele en seksuele vorming gevraagd!

Sensoa is op zoek naar leraren en hun ervaring met RSV op school! Laat van je horen!

​In het kader van de jaarlijkse campagne ‘Week van de Lentekriebels’ is Sensoa op zoek naar leraren om te interviewen. Sensoa wil weten welke stappen leraren (en directies) zetten om relationele en seksuele vorming (RSV) te geven op hun school. Was je ervoor al bezig met het thema? Heeft een collega je overtuigd? Of kwam er een vraag vanuit de directie? Wat werkte (de)motiverend? Waar had je schrik voor vooraf? En wat bleek achteraf wel mee te vallen?

Deze informatie zal gebruikt worden om een tool/stappenplan te ontwikkelen, waarmee ze leraren willen motiveren om met elkaar in dialoog te gaan over de relationele en seksuele vorming op school. Dit wordt dan gratis verspreid via sociale media en www.seksuelevorming.be.

Het interview duurt 30 tot 45 minuten en kan in persoon of via Skype gebeuren. Je helpt er leraren en leerlingen over heel Vlaanderen (en misschien zelfs Europa) mee vooruit. Stuur dus zeker een mailtje naar wannes.magits@sensoa.be indien je mee wil helpen of nog wat vragen hebt!

Vragen over het gezondheidsbeleid op school? Contacteer

Sigrid De Vuyst
02 790 96 84
sigrid.de.vuyst@g-o.be
www.g-o.be/gezondheid